Vaizdiniai ir kratiniai

Atsitiktinės nuotraukos ir paveiksliukai

Plaučių vėžio reklama

Ne taip jau dažnai pasitaiko išvysti labai gražių reklamų – tokių, kurios ir nebanalios, ir malonios akiai. Dar rečiau būna, kad tokios reklamos būtų socialinės. Tarp pastarųjų dažniausias variantas – visokie klaikūs biurokratiniai kliedesiai iš serijos „Ledynų tirpsmui – NE!“, „Narkomanijai – NE!“, „Kovokime už ekologiją!“, „Gerinkime socialistinio darbo našumą!“ ir panašūs. Bet išimčių visgi būna.

plauciu_vezys_3

Šitos kelios kovos su rūkymu reklamos, spausdintos madų žurnaluose – vienas iš netipinių atvejų. Tiesiog malonu žiūrėt į tą plaučių vėžį, kurio visai nesinori jokiai moteriai. Sakyčiau, tokie dalykai užsifiksuoja atmintyje, o paskui palieka kažkokį kirbėjimą apie tai, kad visgi reiktų mest rūkyti.

Šios reklamos sukurtos „Foote Cone & Belding“ agentūroje, Singapūre. Fotografas – Eryk Fitkau.


Categorised as: Reklama


2 Comments

  1. Ignitron parašė:

    Nu bet ale tai nepanašios į lavonus anei vėžininkes, užtai gražiai žiūrisi gotės. Tikrus nabašnikus Chrisitanu Dioru aprengus būtų dar geresnis efektas.

    • Rokiškis parašė:

      Tikrus nabašnikus aprengus, jau būtų panašiau į kokias nors senas United Collors of Benetton reklamas – anie kažkada labai šokiruojančias kūrė.

      O čia mintis labai paprasta: daugelis tiesiog užsiblokuoja nuo antireklamos, bet kai pamatai grožį – nori ar nenori, visvien pagalvoji.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *



Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos